Recept:  Fisk och skaldjur


Fiskrätter på julbordet är ett måste för de flesta. Vad vore våra högtider utan sill eller nubbesallad? Lax är också en fisk som det äts flitigt av, som kan varieras och är populär i alla åldrar.

Julmat » "Fisk och skaldjur"

Kall gubbröra

I Fisk och skaldjur 1 Kommentar
Gubbröra, en klassiker som alltid är lika god. Till julbordet eller varför inte att ta med på utflykten. Lätt att förbereda.

Janssons frestelse

I Fisk och skaldjur, Småvarmt 0 Kommentarer
Janssons frestelse är en svensk klassiker på julbordet eller som vickning. Servera med ett gott knäckebröd och gärna inlagda rödbetor och dijonsenap.

Inkokt lax

I Fisk och skaldjur 0 Kommentarer
Recept på den klassiska inkokta laxen, söt och sur samtidigt med mycket smak av dill, serveras med potatis.

Ansjovisrulle

I Fisk och skaldjur 1 Kommentar
Ansjovisrulle är inte bara julmat, den kan serveras när som helst som förrätt eller snacks.

Gravad lax

I Fisk och skaldjur 0 Kommentarer
Gravad lax är en av maträtterna som alltid ska vara på fiskbordet. Det här är det klassiska receptet.