• 100 gr smält smör
  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl sirap
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 5 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1/2 krm salt

Enkelt recept på en kladdig kladdkaka som går att frysa. Du kan baka den flera veckor innan du ska äta den.

Gör såhär

1. Rör i hop alla ingredienser till slät chokladsmet.
2. Smörj ett bakplåtspapper med smör och lägg i en ugnsfast (26*20 cm) form. Häll i smeten grädda sedan i 175 graders ugn 16-18 minuter. Kakan ska vara lite lös i mitten när du tar ut den ur ugnen.
3. Kyl ned och servera skuren i bitar på dessertbordet gärna med lite grädde på sidan.

Fler recpt på kladdkakor hittar du på Kladdkakan.se som bara har recept på kladdkakae

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 1Röster medel: 5,00 av 5
Loading...