Recept:  Sillrecept


Inlagd sill är en klassiker i Sverige och när vi firar våra högtider, jul, påsk och midsommar. Sill kan med fördel ätas som förrätt, buffé eller vickning! Den är ett ”måste” på ett svenskt smörgåsbord och alla har sin egen favoritsmaksättning. Det är enkelt att variera smaksättningen på sill genom kryddor, örter eller varför inte tillsätta lite sherry i lagen.

Julmat » "Sillrecept"

5-minuterssill

I Sillrecept 1 Kommentar
5-minuterssill är en färdig inläggningssill som du smaksätter själv, här har du förslag på massor av olika goda smaksättningar.

Citronsill

I Sillrecept 1 Kommentar
Denna Citronsill har en otroligt frisk och fräsch smak av citron och dill.

Inlagd sill

I Sillrecept 1 Kommentar
Recept på inlagd sill, en klassiker på svenska julbordet.

Senapssill

I Sillrecept 1 Kommentar
Senapssill dukas inte bara fram till jul utan den går bra som lunchmat eller som förrätt.

Äpplesill

I Sillrecept 0 Kommentarer
Äpplesill är kanske inte den vanligaste sillen på sillbordet, men väl värd att prova.

Apelsinsill

I Sillrecept 1 Kommentar
Sill med apelsinsmak, vad? tänker många men prova så får du en god överraskning.

Inlagd sill med äpple, dill och pepparrot

I Sillrecept 0 Kommentarer
En sillsort med klassiska smaker, selleri, äpple och pepparrot.

Sherrysill

I Sillrecept 0 Kommentarer
Recept på Sherrysill till sillbordet.. Servera med hackad rödlök, gräddfil och kokt mandelpotatis.