• 100 gr margarin rumstempererat
  • 3 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker (helst äkta)
  • 1 dl neutral matolja
  • 1 tsk hjorthornssalt
  • ca 4 dl vetemjöl

En god liten kaka som är svår att vara utan på kakbordet och som smälter i munnen.

Gör såhär

1. Rör margarin, socker och vaniljsocker smidigt. Rör i oljan lite åt gången.
2. Blanda mjöl och hjorthornsalt, sikta sedan ner i ”smörkrämen” och arbeta ihop till en deg.
3. Rulla ihop degen till två rullar och skär varje rulle i 25 bitar. Rulla bitarna till runda bollar och lägg dem på smorda plåtar.
4, Grädda i mitten av ugnen 150 grader ca 25 minuter.

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor 1Röster medel: 5,00 av 5
Loading...